Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL jak używać.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chciał bym ogólnie sprawdzić tego całego BoL'a bo widzę że dużo osób na tym ciśnie ale ściągnąłem razem z Scriptem do Ryza i nie umiem tego ogólnie odpalić

macie jakieś poradniki,tutoriale najlepiej w stylu video? bo ja ogólnie nic nie ogarniam z tego z góry dziękuje i będzie plusik za odp.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

A po co grać na tym ścierwie?

Bądź normalny i graj na czysto a nie jak te pseudo Kidy co nie umieją nic zrobić i potrzebują jeszcze boty do pomocy...

Dla mnie jest to już żałosne i 0 zabawy z gry...

Opublikowano

A po co grać na tym ścierwie?

Bądź normalny i graj na czysto a nie jak te pseudo Kidy co nie umieją nic zrobić i potrzebują jeszcze boty do pomocy...

Dla mnie jest to już żałosne i 0 zabawy z gry...

ale on cie nie pyta po co na tym grac tylko jak tego uzyc nei podoba sie to wyjdz po co tu wchodzisz? forum jest od pomagania a nie od mowienia czego nie masz robic

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Mam wszystko jak należy tylko ja włączam jakieś skrypty ale coś tam działa a jak klikam spacje to nic się nie dzieje

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

@UP: BOL - Bot of Legends - pozwala na szybkie wprowadzanie combo, farmienie, autouse itemków itp.

@Topic: Instalujesz > Dodajesz skrypty (+czytasz instrukcje [bedzie w tym temacie skąd wziąłeś skrypt]) > Wchodzisz do gry > Orasz.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...